Banana bread

(fără gluten, fără lactate, fără soia, fără zahar)

Ingrediente:
3 banane mari foarte bine coapte
100g margarina alsan la temperatura camerei
2 linguri miere
2 oua
260g făină fără gluten
10g praf de copt
Puțină sare
Puțină vanilie
Optional: bucati ciocolata vegana/ nuci/ alune/ stafide

Preparare:

Se pasează bananele cu furculița!


Într-un bol se amesteca bine margarina cu mierea.


Se adaugă ouăle unul câte unul și se mixează.


Se adaugă bananele și se continuă mixarea.



Se adaugă faina amestecată cu praful de copt, sarea și vanilia și se încorporează bine cu spatula.


La sfârșit se adaugă ingredientul opțional. (eu am pus mix de migdale, caju, alune și stafide)


Se pune în tava tapetată cu hârtie de copt și se dă la cuptorul preîncălzit. Se coace la 160° timp de 60 de minute.


Poftă bună! Vă îmbrățișez!

Comentarii

Postări populare