Pasca

(fără gluten și fără lactate, cu ou și zahar brut, dar merge orice alt indulcitor) - aceasta este varianta de anul trecut, voi reveni cu mai multe poze și fără zahar când o voi face de Paști

Blat: 1 cutie de brânză de migdale simply v, 1 ou, 125g de zahar brut, o jumătate de sticluță esență de rom si faina nutrifree cât sa iasă un aluat nelipicios, 1 pliculeț de praf de copt biovegan

Crema: 2 cutii de brânză de migdale simply v, 2 oua și un albuș, o jumătate de sticluță de rom, 65g de zahar brut, stafide

Ansamblare: se unge tava cu ulei de cocos și se întinde 2/3 din aluat astfel încât sa fie și marginile ridicate pe tava. Se înțeapă cu furculița și se pune umplutura. Cu restul de aluat se împletește pe margini și se fac ce forme doriți pentru mijloc (ale mele s-au scufundat în aluat și nu se vad foarte bine, erau niște iepurași). Se unge aluatul de la vedere cu galbenusul rămas bătut cu putina apa.

Gustul e divin, s-a mâncat toată!


Pofta bună! Vă îmbrățișez!

Comentarii

Postări populare