Biscuiti vegani cu mar

Ingrediente:
3 linguri crema de mar rece
 https://amashealthycuisine.blogspot.com/2020/02/crema-de-mere.html?m=1
8 linguri pline de faina fara gluten
3 linguri faina de migdale
3 lingrui faina de alune de padure
1 lingurita praf de copt bio

Preparare:

Se adauga faina cate putin si se framanta pana se obtine o coca nelipicioasa.
Se intinde cu făcălețul pe o foaie de copt și se taie formele.

Se pun in tava pe foaie de copt si se dau la cuptoul preincins la 200 de grade.
Se coc timp de 15 minute la 170 de grade si inca 10 la 150 de grade.
Se lasa la racit si se acopera cu glazura.
(reteta aici https://amashealthycuisine.blogspot.com/2019/12/halva-sau-turta-dulce-vegana-sau_21.html?m=1)

Comentarii

Postări populare