Pastrama din pulpă de porc


(fara gluten, fara lactate, fără soia, fara ou)

Am pus in apa cu foi de dafin, piper boabe, sare grunjoasa de mare neiodata, busuioc, boia dulce, coriandru măcinat si usturoi granulat 2 kg de pulpa se porc si le-am dat la frigider pentru 24 de ore (apa cat sa acopere carnea.

Dupa 24 de ore am scurs apa si am facut un "sos" de mustar: 3 linguri de mustar de casa frecate ca la maioneza cu ulei. Dupa am pus 50 ml de lapte de cocos facut in casa si ierburi uscate: marar, busuioc, cimbru, ierburi de provance si am "imbracat" carnea in el si am dat din nou la frigider pentru cateva ore.

Am scos-o si am pus-o intr-o plasa speciala pentru carne (se poate si lega cu ata alimentara) si apoi in vasul de ceramica de la slow cooker, iar sosul care a ramas l-am turnat peste. Am setat la 4 ore pe high.
Se taie când e rece ca să nu se sfărâme! E delicioasa! 



Comentarii

Postări populare