Muștar făcut în casa
(fara gluten, fara lactate, fara ou)
Ingrediente
55g seminte de mustar
80ml otet de miere si mere
80ml apa
1 lingura de miere
1 lingurita de turmeric pudra
Sare si piper dupa gust
Optional: hrean
Toate ingredientele se pun intr-un borcan de sticla, se omogenizeaza pana la diluarea mierii, se pune capac si se tin 3 zile pe masa din bucatarie (mai agitati din cand in cand). Dupa aceea, se blendeaza (mai adaugati 2-3 linguri de apa daca e nevoie).
In prima faza e foarte iute. Daca doriti sa se mai duca din iuteala, mai lasati o zi doua pe masa din bucatarie apoi il bagati in frigider. Eu il bag imediat, caci noua ne place iute!
Ingrediente
55g seminte de mustar
80ml otet de miere si mere
80ml apa
1 lingura de miere
1 lingurita de turmeric pudra
Sare si piper dupa gust
Optional: hrean
Toate ingredientele se pun intr-un borcan de sticla, se omogenizeaza pana la diluarea mierii, se pune capac si se tin 3 zile pe masa din bucatarie (mai agitati din cand in cand). Dupa aceea, se blendeaza (mai adaugati 2-3 linguri de apa daca e nevoie).
In prima faza e foarte iute. Daca doriti sa se mai duca din iuteala, mai lasati o zi doua pe masa din bucatarie apoi il bagati in frigider. Eu il bag imediat, caci noua ne place iute!
Comentarii
Trimiteți un comentariu